L’equip

La Laura Tamayo va néixer al Prat de Llobregat però actualment viu a Barcelona. És Diplomada en Magisteri per la UB, graduada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i es continua formant en dansa i teatre en diferents escoles de l’àmbit nacional i internacional. Forma part de diferents companyies de teatre per adults, és narradora de contes infantils i també treballa en projectes de cinema i televisió.

Els últims projectes on ha participat com a actriu han estat Flors Carnívores, del director Marc Chornet; Tal dia com avui, dirigit per Marta Guasch; Acte inaugural BCN.RESET, dirigit per Àlex Ollé de la Fura dels Baus; About Nothingness ,del director Wylaminsky (Cricot2); curtmetratge Galo, La leyenda de los Carochos, del director Manuel Garrote, entre d’altres feines.

El Vicent Matamoros neix a Alcanar, es desplaça a Barcelona on estudia Belles Arts i cursa un Màster sobre realismes i entorns. Continua amb la realització d’un Doctorat enfocat a la museïtzació del so.

El 2007 conjuntament amb el Catedràtic Josep Cerdà i l’artista multidisciplinari Martí Ruits creen el Laboratori d’art sonor a la facultat de belles arts, el qual treballa el so com una de creació artística. Els seus últims projectes es basen en el treball social i la mescla de disciplines artístiques per crear narratives interactives sobre diferents fenòmens socials, com el realitzat dins el marc del festival Vertex 2014 al barri del Raval, o el projecte Llotja de peix al festival Eufònic.

Deja un comentario